Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü 2022-2023 Mezuniyet Töreni

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü mezuniyet töreni 19.06.2023 tarihinde saat 13:00’de Nene Hatun Kültür Merkezinde; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin ÖZER, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vedat KAYA başta olmak üzere, fakültemiz akademik ve idari personeli, öğrencilerimiz ve kıymetli ailelerinin katılımıyla coşkuyla kutlanmıştır. Bölüm başkanımız Prof. Dr. Fatih KARCIOĞLU’nun konuşmasıyla başlayan ve ardından dönem birincimiz Kader AYTAR’ın konuşmasıyla devam eden törenimizde, dönem birincimiz Kader AYTAR’a dönem ikincimiz Miraç SAYIN’a ve dönem üçüncümüz Ebrar TAŞKIN’a başarı belgesi verilmiştir. Sonrasında mezun olan tüm öğrencilerimiz sahneye çağrılmış ve temsili mezuniyet belgeleri verilmiştir. Fakültemizdeki diğer tüm bölüm öğrencilerimizle birlikte coşkuyla gerçekleşen kep atma merasimi ile törenimiz sonlanmıştır. Tören boyunca mezuniyet hatırası olarak çok sayıda fotoğraf çekimi gerçekleşmiştir.