Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü

Toplumsal Duyarlılık Projesi

Bölümümüz öğretim elemanı Arş. Gör. Kübra Bozma’nın danışmanlığında ÇEEİ öğrencilerinin yürüttüğü “Bilinçli Çocuk Bilinçli Toplum” projesi kapsamında Erzurum’da bir ilkokul öğrencilerine ağız ve diş sağlığı hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Projeye destek veren Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyesi Dr. Ögr. Üyesi Doğan Durna hocamız öğrencilerin muayenesini yaptı. Proje kapsamında diş fırçası, diş macunu ve balon hediye edildi. Ayrıca öğrencilere meyve suyu ve kek ikram edildi. İlköğretim çağındaki çocukların ağız ve diş sağlığı hakkında daha bilinçli davranmasını hedefleyen projeye destekleri için hocalarımız Prof. Dr. Orhan Çınar ve Dr. Ögr. Üyesi Doğan Durna’ya çok teşekkür ederiz. İlkokul müdürü ve sınıf öğretmenine ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı şükranlarımızı sunarız.