Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü

TEKNOLOJİ VE ÇALIŞMA HAYATI DERSİNDE ÖĞRENCİ MERKEZLİ ETKİNLİK

Prof. Dr. Orhan ÇINAR’ın gözetiminde bölümümüz 4.sınıf öğrencileri çeşitli öğretim yöntem ve teknikleri (bireysel sunum, röportaj, drama, animasyon, misafir uzman daveti vb.) kullanarak hazırladıkları “Geçmişten Günümüze Çalışma Hayatı” başlıklı sunumu 15 Mart 2024 tarihinde saat14.00’te B2 amfisinde gerçekleştirdiler.

“Teknokafalar” isimli öğrenci grubunun sunumuna bölüm öğretim elemanlarımızdan Doç. Dr. Adnan KÜÇÜKALİ, Dr. Öğretim Üyesi Ceyhun SERÇEMELİ, Arş. Gör. Dr. Olcay BESNİLİ MEMİŞ, Arş. Gör. Kübra BOZMA ve bölümümüz yüksek lisans öğrencileri katılarak ve görüşlerini paylaşarak destek verdiler. Dr. Öğretim Üyesi Ensar BALKAYA ise daha önce kendisiyle yapılan video kaydı ile katılım sağladı.

Teknokafalar grubunu başarılı sunumlarından dolayı tebrik ediyoruz…