Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü

8. AKADEMEK KATILIMI

Bölümümüz öğrencileri Miraç Batıkan TEMİZER, Irmak ŞENGELEN, Mehmet Mesut ATILGAN, Pervin KESKİN, Nisa AKTÜRK KIZILTAŞ ve Merve YILDIZ, bölüm öğretim elemanı Arş. Gör. Kübra BOZMA koordinatörlüğünde 25-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Zonguldak’ta düzenlenen “8. Söz Çalışma Ekonomisi Öğrencilerinde” öğrenci kurultayına katılmışlardır. Kurultayda öğrencilerimizi temsilen Miraç Batıkan TEMİZER “Dönüşümü Kucaklamak: Endüstri 4.0’ın Kadınların İşgücüne Katılımı Üzerindeki Etkisi” başlıklı bildiriyi sunmuştur. Öğrencilerimiz, Türkiye’deki diğer Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümleri akademisyenleri ve öğrencileri ile tanışma fırsatı bulmuş ve çeşitli etkinliklere katılmışlardır. Kurultaya ilişkin görseller aşağıda paylaşılmıştır.