Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nden Birimimize Ziyaret

Erzurum Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Çevre Yönetimi ve Denetimden Sorumlu Şube Müdürlüğü’nde görev yapan ve aynı zamanda Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi, Çevre Mühendisliği Bölümü mezunlarından olan Şube Müd. Çev. Yük. Müh. Hasan Tamer ALPARSLAN ve Çev. Müh. İsmail Yusuf GÖDEKMERDAN Müdürlüğümüzü ziyarette bulundular. Bugüne kadar yaptığımız değişik atık kategorilerindeki yönetim planlarımızı değerlendirdik, gelecek planlarımıza yönelik istişarelerde bulunduk. Yürüttüğümüz Katı ve Tehlikeli Atık Yönetim çalışmalarımızın MoTAT üzerinden takibi için Müdürlüğümüz ve Koordinatörlüğümüz adına Entegre Çevre Bilgi Sistemi’ne girişimizi tamamladık.

Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyoruz.