Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı

Ders Listesi

1. Yarıyıl

 

D. KOD.

DERSİN ADI

K.ETKİ

AKTS

  

Z

AİİT I

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I (61523)

Var

1.0

  

Z

YGK107

Genel Mikrobiyoloji (63298)

Var

5.0

  

Z

YGK103

Kimya I (84409)

Var

4.0

  

Z

YGK105

Laboratuvar Teknikleri I (65371)

Var

5.0

  

Z

YGK101

Matematik I (27856)

Var

4.0

  

Z

TD I

Türk Dili I (61512)

Var

1.0

  

Z

YD I

Yabancı Dil I (61518)

Var

1.0

  

S

YGK 153

Beslenme Ve Diyet İlkeleri (61306)

Var

3.0

  

S

YGK 151

Bilgi ve İletişim Teknolojisi (61334)

Var

3.0

  

S

ÜSD I

Üniversite Seçmeli I (68739)

Var

3.0

  

2. Yarıyıl

 

D. KOD.

DERSİN ADI

Z

AİİT II

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II (61560)

Z

YGK 108

Gıda Kimyası (65188)

Z

YGK 110

Hijyen ve Sanitasyon (6136)

Z

YGK 104

Kimya II (84522)

Z

YGK 106

Laboratuvar Teknikleri II (84523)

Z

YGK 102

Matematik II (63871)

Z

TD II

Türk Dili II (61519)

Z

YD II

Yabancı Dil II (61539)

S

YGK 152

Araştırma Yöntem ve Teknikleri (62438)

S

YGK 154

Su Analizleri (67235)

3. Yarıyıl

D. KOD.

DERSİN ADI

K.ETKİ

AKTS

YGK 207

Et ve Ürünleri Analizleri I (56778)

Var

4.0

YGK 201

Gıda Mikrobiyolojisi I (84520)

Var

5.0

YGK 209

Meyve Sebze ve Ürünleri Analizleri I (56805)

Var

4.0

YGK 203

Süt ve Süt Analizleri I (84596)

Var

4.0

YGK 205

Tahıl ve Ürünleri Analizleri I (64578)

Var

4.0

YGK 253

Bal ve Şekerli Ürünlerin Analizleri (56759)

Var

3.0

YGK 253

Hazır Gıda Teknolojisi (86887)

Var

3.0

ÜSD II

Üniversite Seçmeli II (68740)

Var

3.0

4. Yarıyıl

 

D. KOD.

DERSİN ADI

K.ETKİ

AKTS

Z

YGK 208

Et ve Ürünleri Analizleri II (63088)

Var

4.0

Z

YGK 202

Gıda Mikrobiyolojisi II (84521)

Var

4.0

Z

YGK 210

Meyve Sebze ve Ürünleri Analizleri II (75326)

Var

3.0

Z

YGK 204

Süt ve Süt Analizleri II (77441)

Var

4.0

Z

YGK 206

Tahıl ve Ürünleri Analizleri II (64579)

Var

4.0

S

YGK 254

Gıda Endüstrisi Makineleri (76236)

Var

3.0

S

YGK 252

Yağ Analizleri (86888)

Var

3.0