Güzel Sanatlar Fakültesi

Fakültemiz Öğretim Üyelerinin 2022 Akademik Teşvik Başarısı

Atatürk Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni programında gerçekleştirilen 2022 Akademik Teşvik ve Ödül Töreni, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin’in katılımıyla gerçekleşti.

15 Temmuz Milli İrade Salonunda düzenlenen açılış törenine ev sahibi Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı’nın yanı sıra Vali Mustafa Çiftçi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok ve Mehmet Emin Öz, Erzurum Eski Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Bölge Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Özden, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Adem Yurdagül, kamu kurum ve kuruluş ile STK temsilcileri, Rektör yardımcıları, fakülte dekanları, daire başkanları, araştırma merkezi müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Ödül töreninde fakültemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mustafa Bulat 3. boyut toplumsal katkı kategorisinde; Prof. Dr. Yunus Berkli ile Doç. Gülten Gültepe 4. boyut araştırma temelli eğitim kategorisinde ve Doç. Dr. Ferruh Haşıloğlu 6. boyut araştırma temelli toplumsal katkı alanında ödül aldı. Hocalarımızı tebrik ederiz.