Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi

2023-2024 Bahar Yarıyılı; Tek Ders – AGNO – Mazeret Sınavları

Mazeret Sınavı          :

Bahar dönemi Bütünleme sınavlarına geçerli bir nedenden dolayı katılamayan öğrencilerimizin, mazeretlerini belirtir belgeleri ibraz etmeleri halinde Bütünleme Sınav Mazeretine kabul edilirler. Mazeret sınavı 8-9 Temmuz 2024 Tarihleri arasında dersin öğretim elemanının belirleyeceği saatte yapılacaktır. Sınava girecek öğrencilerin en geç 05 Temmuz 2024 tarihinde kadar Öğrenci Bilgi Sisteminde bulunan “Öğrenim/ Öğrenim Talepleri” menüsünden, dilekçelerini ve mazeret belgelerini sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Başvurular danışmanların sistemine düşecektir.

• Öğrenci başvuru yaptıktan sonra danışmanına onaylaması için bilgi vermesi gerekmektedir.
  • Sisteme Mazeret belirtir rapor ve bunun gibi belgeleri yükleyemeyen öğrenciler mcevik@atauni.edu.tr adresine mail olarak gönderebilirler.

Tek Ders Sınavı        :

Mezuniyet tek ders sınavı 10 Temmuz 2024 Çarşamba günü saat 14.00’de Fakültemiz Kat:1 101 nolu Sınıfta yapılacaktır. Tek Ders Sınavına girecek öğrenciler en geç 8 Temmuz 2024 Tarihine kadar, Öğrenci Bilgi Sisteminde bulunan “Öğrenim/ Öğrenim Talepleri” menüsünden dilekçelerini indirip doldurup tekrar sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Başvurular danışmanların sistemine düşecektir.

AGNO Sınavı            :

Öğrenci tüm derslerini başarmasına rağmen AGNO’su 2.00’nin altında kaldığı için mezun olamıyorsa bu öğrenciler 11-12 Temmuz 2024 tarihleri arasında dersin öğretim üyesi tarafından yapılacaktır. Sınava girecek öğrencilerin en geç 10 Temmuz 2024 tarihine kadar Öğrenci Bilgi Sisteminde bulunan “Öğrenim/ Öğrenim Talepleri” menüsünden dilekçelerini indirip doldurup tekrar sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Başvurular danışmanların sistemine düşecektir.

Not : AGNO Sınavına girecek öğrenciler dersin öğretim elemanı ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

Yaz Okulu Dönemi Sonunda Mezuniyet Tek Ders Sınavı         :

Son Müracaat TarihiSınav TarihiSınav Saati
6 Eylül 20249-13 Eylül 202414:00
  • Bu duyuru ilgili öğrenciler için tebliğ niteliğinde olup, öğrencilere başka bir bilgilendirme yapılmayacaktır.