Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi

Mazeret – Tek Ders – AGNO Sınavları

Mazeret Sınavı

Bütünleme sınavına giremeyen öğrenciler, Mazeretlerini belirten bir belge ile yazı işlerine başvuruda bulunacaklardır. Mazeret sınavları 21.06.2022 – 22.06.2022 Salı ve Çarşamba günleri dersin öğretim üyesi tarafından yapılacaktır. Sınava Girecek öğrenciler en geç 20.06.2022 tarihi mesai bitimine kadar dilekçelerini vermeleri gerekmektedir.

Tek Ders Sınavı

Mezuniyet tek ders sınavı 28.06.2022 Salı günü saat 14:00 da dersin öğretim üyesi tarafından Fakültemizde yapılacaktır. Tek Ders Sınavına girecek öğrenciler en geç 27.06.2022 tarihinde kadar Öğrenci Bilgi Sisteminde bulunan “Öğrenim/ Öğrenim Talepleri” menüsünden dilekçelerini indirip doldurup tekrar sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Başvurular danışmanların sistemine düşecektir (Öğrenci başvuru yaptıktan sonra danışmanına onaylaması için bilgi vermesi gerekmektedir).

AGNO Sınavı

Öğrenci tüm derslerini başarmasına rağmen AGNO’su 2.00’nin altında kaldığı için mezun olamıyorsa bu öğrenciler 29.06.2022 , 30.06.2022 Perşembe ve Cuma günlerinde dersin öğretim üyelerinin belirleyeceği saatlerde sınava gireceklerdir. Sınava girecek öğrencilerin en geç 28.06.2022 tarihinde kadar Öğrenci Bilgi Sisteminde bulunan “Öğrenim/ Öğrenim Talepleri” menüsünden dilekçelerini indirip doldurup tekrar sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Başvurular danışmanların sistemine düşecektir (Öğrenci başvuru yaptıktan sonra danışmanına onaylaması için bilgi vermesi gerekmektedir).