ATAUNİ
Oltu Meslek Yüksekokulu
Hakkımızda
Tarihçe
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Yönetim
Organizasyon Şeması
Kurul Kararları
Kurumsal Kimlik
Komisyon ve Temsilcilikler
Kişiler
Akademik Personel
İdari Personel
Önlisans
Ders Listesi
Bitirme Projeleri
Staj
Bölümler
Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü
Bankacılık ve Sigortacılık Programı
Gıda İşleme Bölümü
Gıda Kalite ve Kontrol Analizi Programı
İnşaat Bölümü
İnşaat Teknolojisi Programı
Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü
İş Sağlığı ve Güvenliği Programı
Ormancılık Bölümü
Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı
Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü
Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı
Tasarım Bölümü
Grafik Tasarım Programı
Tıbbi Hizmetler ve Teknikleri Bölümü
Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik Programı
Topluma Katkı
Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Aday Öğrenciler
Bölüm Tanıtımı
Öğrenci Deneyimi
Formlar
Ders İçerikleri
Staj Defteri
İletişim
SSS
Anasayfa-trial
Oltu Meslek Yüksekokulu
Hakkımızda
Tarihçe
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Yönetim
Organizasyon Şeması
Kurul Kararları
Kurumsal Kimlik
Komisyon ve Temsilcilikler
Kişiler
Akademik Personel
İdari Personel
Önlisans
Ders Listesi
Bitirme Projeleri
Staj
Bölümler
Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü
Bankacılık ve Sigortacılık Programı
Gıda İşleme Bölümü
Gıda Kalite ve Kontrol Analizi Programı
İnşaat Bölümü
İnşaat Teknolojisi Programı
Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü
İş Sağlığı ve Güvenliği Programı
Ormancılık Bölümü
Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı
Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü
Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı
Tasarım Bölümü
Grafik Tasarım Programı
Tıbbi Hizmetler ve Teknikleri Bölümü
Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik Programı
Topluma Katkı
Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Aday Öğrenciler
Bölüm Tanıtımı
Öğrenci Deneyimi
Formlar
Ders İçerikleri
Staj Defteri
İletişim
SSS
Anasayfa-trial
BİLGİ EDİNME BAŞVURUSU
GÖNDER
İLETİŞİM
Adres:
Oltu Meslek Yüksekokulu Yasin Haşimoğlu Mah. Çevre Yolu Cad. Tilki Taşı Sok. No:1 25400 OLTU/ERZURUM
E-Posta:
oltumyo@atauni.edu.tr
Telefon:
+90 442 816 62 66
Faks:
+90 442 816 33 32