Peyzaj Mimarlığı Bölümü

Planlama Stüdyosu Final Jürisi

Planlama Stüdyosu Final Jürisi bir dönem yoğun olarak verilen emek ve 24 Ocak Çarşamba günü yaşanan heyecan ile tamamlandı. Atatürk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Lisans Programında Prof. Dr. Sevgi YILMAZ, Prof. Dr. Faris KARAHAN ve Prof. Dr. Metin DEMİR tarafından yürütülen ve Arş. Gör. Dr. Ali Can KUZULUGİL ve Arş. Gör. Cihad BİLGE tarafından asiste edilen MPM-401 Planlama Stüdyosu dersi 23 farklı planlama önerisi ile jüri önünde savunuldu. Final Jürisine Şenkaya Belediye Başkan Yardımcısı Göker KARABULUT, DAP İdaresi Beşerî, Sosyal ve Kurumsal Geliştirme Koordinatörü Fatih AYDOĞDU, Turizm Fakültesi Turist Rehberliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet ÇAVUŞ, Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Hasan YILMAZ, Prof. Dr. Işık SEZEN ve Prof. Dr. Nalan DEMİRCİOĞLU YILDIZ ile Siirt Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Sena Nur ANGIN katılım sağlayarak değerlendirmelerde bulundular.