Uygulamalı Bilimler Fakültesi

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ORYANTASYON PROGRAMI

Öğrencilerin kampüs hayatına uyumlarını kolaylaştırmak, üniversitenin yapısı ile olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak ve alışma sürecini hızlandırmak amacıyla fakülte ve yüksekokullara kayıt yaptıran yeni öğrencilere yönelik hazırlanan Kampüse Hoş Geldin Oryantasyon Programı, Atatürk Üniversitesinde coşkuyla başladı.

3-5 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek programda, yeni kayıt yaptıran öğrencilerin ortaöğretimden yükseköğretim programlarına sorunsuz bir şekilde geçiş yapmalarını sağlamak ve kampüste yaşam, eğitim, ulaşım, beslenme, barınma, sağlık, spor vb. konularda detaylı bir şekilde bilgilendirilmek amacıyla Kültür Merkezi 15 Temmuz Milli İrade Salonu ve Mavi Salonda bilgilendirme toplantıları düzenleniyor.

Akademisyenler ile merkez müdürlükleri, daire başkanlıkları ve sivil toplum kuruluşlarından gelen temsilcilerin öğrencilere bilgi verdiği toplantılar 3 gün boyunca devam edecek.