Alman Dili ve Edebiyatı

Emekliliğe ayrılan Hocamız Dr. Öğr. Üyesi Dursun BALKAYA İçin Veda Yemeği Düzenlendi

Üniversitemiz, Edebiyat Fakültesi, Alman Dili ve Edebiyatı’nda 26 yıl boyunca başarıyla görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Dursun BALKAYA’ya veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Alman Dili ve Edebiyatı bölüm başkanı Prof. Dr. Ahmet SARI ile bölüm hocalarımız Prof. Dr. Ahmet Uğur NALCIOĞLU, Prof. Dr. Cemile AKYILDIZ ERCAN, Prof. Dr. Fatma ÖZTÜRK DAĞABAKAN, Dr. Öğr. Üyesi Merve KARABULUT, Öğr. Gör. Fatih GÜLER ve Arş. Gör. Kübra ÇAVUŞ katıldı. Tarih bölümünden Prof. Dr. İsmail EYYÜPOĞLU ile Turizm Fakültesi Dekan yardımcısı Doç. Dr. Ahmet ÇAVUŞ ile Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Davut DAĞABAKAN’nın katılımları ile veda yemeği gerçekleştirildi.

Sayın hocamız Dr. Öğr. Üyesi Dursun BALKAYA’nın veda konuşmasının ardından bölüm başkanımız sayın Prof. Dr. Ahmet SARI’nın bölümümüze katkılarından dolayı kendisine plaket takdiminde bulunuldu.

Oryantasyon Programı