Alman Dili ve Edebiyatı

Alman Dili ve Edebiyatı Dekanlık Toplantısı

Alman Dili ve Edebiyatı bölümü, Atatürk Üniversitesi “Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi” kapsamında, sayın dekanımız Prof. Dr. Dilaver DÜZGÜN’ün başkanlığında, dekan yardımcıları Doç. Dr. Savaş EĞİLMEZ ve Doç. Dr. Yeliz BİBER VANGÖLÜ, fakülte sekreteri Cemal AKBAŞ’ın da katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantı sayın dekanımız Prof. Dr. Dilaver DÜZGÜN’ün açılış ve bilgilendirme konuşmasıyla başlayıp bölüm başkanımız Prof. Dr. Ahmet SARI’nın PowerPoint slayt sunumu ile devam etti. Sunumda Prof. Dr. Ahmet SARI, “Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi” kapsamında bölümümüzde gerçekleştirilmiş ve gerçekleştirilmesi öngörülen bilimsel faaliyetler, yenileştirmeler, düzenlemeler ve projelerle ilgili bilgiler aktardı. Ardından sayın dekanımız Prof. Dr. Dilaver DÜZGÜN, bölümümüz öğretim üye ve elemanlarının sırayla görüş ve önerilerini dinledi.

Toplantıda bölümümüz öğretim üyelerine Uluslararası sempozyum katkılarından dolayı sayın dekanımız Prof. Dr. Dilaver DÜZGÜN tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.
Bölüm başkanımız Prof. Dr. Ahmet SARI ile Doç. Dr. Şenay KAYĞIN’a, gerçekleştirilen uluslararası sempozyumlarda ki görevlerinden ötürü teşekkür belgesi verildi.

Oryantasyon Programı