Alman Dili ve Edebiyatı

Prof. Dr. Turgut Göğebakan Rektör Yardımcılığına Atandı

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’nın ikinci kez rektörlük görevine atanmasıyla birlikte Rektör Yardımcılığı görevine başlayan Prof. Dr. Selahattin Çelebi, emekli olması nedeniyle görevini Prof. Dr. Turgut Göğebakan’a devretti. Görevi devralan Edebiyat Fakültesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Turgut Göğebakan’a da başarılar dileyen Çomaklı, birlik ve beraberlik içerisinde Atatürk Üniversitesinin başarısı için çalışmayı sürdüreceklerini vurguladı.

Görevi devralan Prof. Dr. Turgut Göğebakan ise, Prof. Dr. Çelebi’nin başarılı görev dönemini örnek alıp, var olan birlik ve beraberlik ortamını devam ettirerek görevini hakkıyla ifa etmek için çalışacağını belirtti. Kurumlardaki çalışmalarının bir anlamda bayrak yarışı olduğunu belirten Göğebakan: “Bu bayrak yarışında hocamız bayrağı bize teslim diyor. Hocamıza bugüne kadar yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederim. Bundan sonra da bizim çalışmalarımıza destek vereceğine kesinlikle eminim. Bu vesileyle, ekibinde şahsıma yer veren Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı ve üst yönetimimiz ile hep birlikte daha iyiye, daha güzele, daha mükemmele ulaşma gayretlerimize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Oryantasyon Programı