Alman Dili ve Edebiyatı

Erasmus+ Stajerin Uğurlanması

Erasmus + Staj değişim Program kapsamında, Viyana üniversitesinden güz dönemi için gelen Stefan Wackerlig staj dönemini tamamladı. Stefan dönem boyunca derslere akfif katılım sağlayarak öğrenciler ile iyi bir etkileşim kurdu. Bölüm öğrencilerin Almanca konuşması için büyük bir fırsata dönüşen hareketlilik,  öğrencilerin Almanca gelişimine katkı sağladı. Stefan öğrencileri ile birçok sosyal, toplumsal faaliyetlerde bulundu. Stefan, Toplumsal Duyarlılık proje kapsamında bölümde bulunan Barbara Frischmuth Kütüphanesinde projeyi tamamladı. Stajın son gününde, veda kutlaması ile Erzurum’dan ayrılan Stefan, büyük bir memnuniyet ile bölümden ayrıldığını ve tekrar Erzurum’a gelmek istediğini beyan etti.

Oryantasyon Programı