Edebiyat Fakültesi

Atırav Üniversitesi ve Hokand Devlet Pedagoji Enstitüsü Yetkilileri ile Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

Değişim programları ve ikili anlaşmalar kapsamında Üniversitemiz Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümünü ziyaret eden Kazakistan Atırav Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi yöneticisi Dr. Karlygash ASHIRKHANOVA ile Özbekistan Hokand Devlet Pedagoji Enstitüsü dekanlarından Doç. Dr. Dilnoza JAMOLITDINOVA’nın katılımlarıyla dış paydaş toplantısı düzenlendi. Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümünün tüm akademik personelinin hazır bulunduğu toplantıda, konuk üniversitelerden gelen yetkililerle akademik alandaki iş birliği imkânları üzerine görüşüldü.

Toplantının ardından alınan kararların değerlendirilmesi için misafir öğretim üyeleri ile birlikte Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sedat ADIGÜZEL, öğretim üyeleri Prof. Dr. Hüseyin BAYDEMİR ve Prof. Dr. Süleyman EFENDİOĞLU tarafından Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilaver DÜZGÜN’e bir ziyaret gerçekleştirildi.