Edebiyat Fakültesi

Edebiyat Fakültesi KUDAKAF’ta

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda, Atatürk Üniversitesi ev sahipliğinde ve bölge üniversitelerin paydaşlığında düzenlenen Kuzeydoğu Anadolu Kariyer Fuarı (KUDAKAF’23) 18.12.2023 tarihi itibari ile kapılarını açtı. Binlerce katılımın olduğu fuarda Üniversitemizin diğer fakülteleri ile birlikte Edebiyat Fakültesi standı yer aldı.

Günün erken saatlerinde üniversitemizin sağlamış olduğu servislerle birlikte fakülte öğrencilerimiz alana ulaştırıldı. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Dilaver DÜZGÜN, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Süleyman EFENDİOĞLU ve Doç. Dr. Firdes TEMİZGÜNEY’in de ziyaret ettiği stant da fakültemizi temsilen farklı bölümlerden olan öğretim elemanları ziyaretçilerine bilgi verdi. Yoğun ilgi ve çeşitli aktivitelerin olduğu fuar 19.12.2023 tarihine kadar misafirlerini ağırlamaya devam etti.