Edebiyat Fakültesi

Fakültemizde Yeni Patent ve Faydalı Model Başvuru Görüşmeleri Yapıldı

Fakültemizin farklı bölümlerinden fikri ve sınai mülkiyet hakları kapsamında patent veya faydalı model olarak değerlendirilebilecek buluşlarının olduğu yönünde Dekanlığımıza başvuru yapan altı öğretim üyesi (Prof. Dr. Ali Yalçın Tavukçu, Prof. Dr. Fatma Öztürk Dağabakan, Doç. Dr. Feridun Kaya, Doç. Dr. Gül Geyik, Dr. Öğr. Üyesi Burcu Aydemir Şenay, Dr. Öğr. Üyesi Cemal Sevindi) Fikri ve Mülkiyet Hakları Koordinatörü Doç. Dr. Nejdet Gültepe ile Fakültemizde bir araya geldiler. Yapılan birebir görüşmelerin ardından öğretim elemanlarının fikri ve sınai mülkiyet hakları kapsamında patent veya faydalı model olarak değerlendirilebilecek buluşlarının olduğu ilgililere bildirildi ve gerekli resmi başvuruların en kısa sürede tamamlanması yönünde karar alındı.