Edebiyat Fakültesi

Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesinin Sonuçları Anlatıldı

25 Temmuz 2024 Perşembe günü saat 14.00’da Fakültemiz konferans salonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Keskin tarafından “Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi Çalışmalarının Sonuçları” konulu bir sunum gerçekleştirildi. Programa, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Turgut Göğebakan, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilaver Düzgün, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Süleyman Efendioğlu, Doç. Dr. Firdes Temizgüney; çok sayıda akademisyen ve birim yöneticileri katıldı. Fakültemizden övgüyle bahseden Prof. Dr. Atilla Keskin, üniversitemizin özellikle “bilimsel yayın, proje, patent, akreditasyon, çağdaş eğitim modeli, sanayi işbirlikleri, dış paydaş, toplumsal duyarlık” vb. alanlarda son yıllarda büyük bir hamle gerçekleştirdiğini vurguladı. Prof. Dr. Keskin, bu süreçte Atatürk Üniversitesinin en önemli başarısının araştırma üniversiteleri arasına girerek, gerek ülkemizde gerek dünyada artık en seçkin üniversiteler arasında yer alması olduğunu söyledi. Bu başarının yakalanmasında Sosyal Bilimlerin ve Edebiyat Fakültesinin önemli bir görev üstlendiğini ve sürece çok ciddi katkı sağladığını belirten Keskin, başta fakülte dekanımız olmak üzere bütün bölüm başkanlarına ve öğretim elemanlarına ayrı ayrı teşekkür etti.