Edebiyat Fakültesi

İndeksli Dergilere Erişimde Karşılaşılan Sorunlar Konulu Toplantı

Üniversitemiz Akademik Destek Ofisi yetkilisi ve aynı zamanda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Doç.Dr. Ömer ALKAN hocamız; Wos dergi seçimi, Wos başvuru sürecinde yağmacı/şaibeli dergiler, TÜİK veri kaynakları, tanınırlık ve yayın teşvikleri hakkında fakültemiz bölüm başkan yardımcılarına oldukça yararlı bir bilgilendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya; Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Dilaver DÜZGÜN, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yeliz Biber VANGÖLÜ, Fakülte Kurumsal İletişim Koordinatörü ve Bilgi Belge Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Dr.Öğr.Üyesi Nermin ÇAKMAK, Akademik Destek Ofisi Yetkilisi ve Bilgi Belge Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. H. Buluthan ÇETİNTAŞ ve bölüm başkan yardımcıları katıldı. Oldukça verimli geçen bu bilgilendirme ve istişare toplantısında fikir alış verişinde bulunuldu ve Wos yayın süreci konuşuldu.