Hemşirelik Fakültesi

Fakülte Dekanı Prof.Dr.Mağfiret KAŞIKÇI Erasmus K171 kapsamında İtalya’da Campus Bio-Medico University of Rome’yı 06-09 Mart 2024 tarihlerinde ziyaret etti.

Prof.Dr.Mağfiret KAŞIKÇI, bu ziyaretin pek çok nedenden ötürü çok olumlu bir deneyim olduğunu, hem Atatürk Üniversitesi hem Campus Bio-Medica Üniversitesi personeline pek çok mesleki fayda sağladığını ifade etti.
Öğrencilerle tanışmak ve onlarla birlikte çalışmanın harika bir fırsat olduğunu, poliklinik çalışmalarında kendisine destek olan personelin çok profesyonel ve ilgili olduğunu söyledi ve onlara teşekkür etti. Campus Bio-Medica Üniversitesi’ne ziyaretin gerçekleşmesinin sağlayan Prof. Dr. Maria Materasse’ye tüm destekleri için ve özellikle Otantik” Roma’nın tadını çıkarabilmek için kendisi ile geçirdiği saatler için Profesor Materasse’ye şahsen müteşekkir olduğunu, Roma pizzası ve tramisusunun harika olduğunu ifade etti.
Önümüzdeki dönemde hem öğretici hem öğrenci bazında bütün olasılıkları inceleyip karşılıklı değerlendireceklerini ve özellikle “trainership” seçeneğini işletebilmeyi istediklerini söyledi. Hatta ilk fırsatta belki bu güz dönemine kadar Maria Materasse’nın üniversitemizi ziyaretini sağlayacak düzenleme yapmaya çalışacaklarını ifade etti.