Radyo Üniversite

Fakülteler ve Yüksekokullar Arası Futbol Turnuvası’nda Yine Şampiyon Olduk

Fakültemiz Futbol takımı bu yılki Fakülte ve Yüksekokullar arası Futbol Turnuvası’nda tüm rakiplerini eleyerek şampiyon olmayı başardı.

25 takımın mücadele ettiği turnuvaya İletişim Fakültesi Futbol Takımı son şampiyon unvanıyla katıldı. Grup aşamasındaki ilk maçında Hukuk Fakültesi takımını 4-2’lik skorla mağlup eden takımımız bir sonraki maçında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi takımını 2-1 yenerek gruptan çıkmayı başardı. Çeyrek finalde İlahiyat Fakültesi, yarı finalde de Aşkale MYO takımlarını yenen takımımız finale adını yazdırdı. Tıp Fakültesi takımıyla oynanan final maçında taraftar desteğini de arkasına alan takımımız sahadan 1-0 galip ayrılarak üst üste ikinci şampiyonluğunu ilan etmiş oldu.

Böylece son dört turnuvada bir adet üçüncülük, bir adet ikincilik ve iki adet şampiyonlukla kırılması zor bir rekora imza attı.

Bu başarıdan dolayı takımızın sporcularını, antrenörünü, takımımıza emek veren herkesi ve desteğini esirgemeyen taraftarımızı kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.