Radyo Üniversite

İş insanı, Yönetmen, Yazar ve TEDX Konuşmacısı Hasan Yıldız Öğrencilerimizle Buluştu

İş insanı, yönetmen, yazar ve TEDX Konuşmacısı Hasan Yıldız, Fakültemiz öğrencileriyle deneyimlerini anlattığı bir programda bir araya geldi. Yıldız, sunumunun ardından öğrencilerle birlikte Gazze’deki İsrail vahşetini kınayan bir bildiriyi seslendirdi ve “Refah’a karşı canice saldırılar düzenlenirken buna sessiz kalmayacağız” dedi.

ATO Congresium Yönetim Kurulu Başkan Vekili, iş insanı, yapımcı, yönetmen ve yazar Hasan Yıldız, “Gelecek Henüz Avuçlarınızda: Gençler Geleceğimiz” başlıklı kariyer ve motivasyon programlarının sonuncusunda Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi. Kariyer Rotası kulübünün düzenlediği program İletişim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşti. “Gençler, kararlı ve güçlü olun. Asla cesaretinizi ve güveninizi kaybetmeyin. Kendinize inanın ve emin adımlarla ilerleyin” sözleriyle konuşmasına başlayan Yıldız, gençlere deneyimlerini aktardı. “Çalışmaktan ve emek vermekten asla geri durmayın. Negatif düşüncelerden ve olumsuz etkilerden uzak durun. Sevgi dolu, saygı dolu ve samimi olun. Başarı ve mutluluk yolculuğunuz sizinle başlar” ifadelerini kullanan Yıldız’ın konuşması ilgiyle takip edildi. Öğrencilere staj imkânı sağlayacağını da belirten Yıldız, konuşmasının sonunda sahneye çağırdığı katılımcılarla birlikte Gazze’de yaşanan katliama dikkat çeken bir mesajı seslendirdi.

İsrail vahşetini kınayan bildiri, öğrenciler tarafından seslendirildi

“Tepkilere Karşı Gösterilen Şiddet İnsan Haklarına Vurulmuş Bir Darbedir”

Hasan Yıldız daha sonra İletişim Fakültesi bünyesinde 102.0 frekansında yayın yapan Atatürk Üniversitesi Radyosu’na konuk oldu.

Hasan Yıldız, programın sonunda Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ömer Çomaklı’ya, İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Adem Yılmaz ile Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Elif Küçük Durur’a, diğer ilgililere ve İletişim Fakültesi öğrencilerine teşekkürlerini sundu.