Radyo Üniversite

“Köklerinizle Yaşatalım” İsimli Toplumsal Duyarlılık Projesi Fakültemizde Gerçekleştirildi

Köklerinizle Yaşatalım isimli toplumsal duyarlılık projesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü bölüm başkanı Prof. Dr. Raci TAŞCIOĞLU’nun danışmanlığında, bölüm 3. Sınıf öğrencileri Melike SÜRMELİ ve Samet AKBULUT’un yürütücülüğünde, Üniversitemiz Toplumsal Duyarlılık Projeleri ve Uygulama Araştırma Merkezinin desteğiyle ve Türk Kızılay’ı ortaklığıyla Fakültemizde gerçekleştirildi.

Fakültemiz öğrencileri ile akademik ve idari personelin büyük ilgi gösterdiği proje kapsamında öncelikle farkındalık ve bilinç oluşturmak üzere kan ve kök hücre bağışıyla ilgili Türk Kızılay’ı yetkilileri bir seminer verdi. Ardından Fakültemiz öğrencileri ile akademik ve idari personel kan bağışı ve kök hücre bağışçısı adayı kampanyasına destek verdiler.