Radyo Üniversite

Fakültemizde “Madde Kullanımıyla Mücadelede İleri Adım” Semineri Düzenlendi

Fakültemizde “Madde Kullanımıyla Mücadelede İleri Adım” başlıklı proje kapsamında seminer düzenlendi.

Önemli bir halk sağlığı konusu olan madde bağımlılığı gün geçtikçe yaygınlık kazanmaktadır. Özellikle gençlerin bu sorunla karşılaşmaması için bilgilendirilmeleri ve önlem alınması gerekmektedir.

Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Elif KÜÇÜK DURUR danışmanlığında, Gazetecilik Bölümünü öğrencileri Sinan ASLAN, Emre AYAZ ve Erdem ARDAHAN yürütücülüğünde “Madde Kullanımıyla Mücadelede İleri Adım” başlıklı proje kapsamında Yakutiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü personeli Komiser Ezgi ECEVİT, Yeşilay Danışmanlık Merkezi Uzman Psikoloğu Kübra AYAZ ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi gönüllüsü Ozan Namık ÜNAL tarafından madde bağımlılığı konusunda öğrencilerimize bilgilendirme semineri düzenlendi.