Radyo Üniversite

İletişim Fakültesi-Sektör Buluşmaları Çalıştayı Düzenlendi

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü akademisyenleri, Erzurum’da faaliyet gösteren basın temsilcileri ile bir araya geldi. İletişim Fakültesi- Sektör buluşmaları kapsamında düzenlenen ikinci çalıştayda, karşılıklı görüşler ve beklentiler dile getirildi.

İletişim Fakültesi, Basın Temsilcileri ile Bir Araya Geldi

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü akademisyenleri, yerel basın temsilcileri ile çalıştay gerçekleştirdi. Erzurum’da görev yapan, yerel ve ulusal basının önemli isimlerinin katıldığı toplantıda, iletişim alanındaki gelişmeler sonucunda, daha etkili bir eğitim sunabilmek için olabilecek değişiklikler masaya yatırıldı.

İletişim Fakültesi Sektör Buluşması Çalıştayı’na, sektörden DHA Erzurum Eski Bölge Şefi Kadir Sabuncuoğlu, DHA Erzurum Bölge Müdürü Turgay İpek, İHA Bölge Müdürü Ayhan Türkez, Pusula Gazetesi Haber Editörü Cihat İncesu, Kardelen TV Genel Yayın Yönetmeni Soner İstanbullu, Erzurumdanhaberler.com sitesi kurucusu Öztürk Akkök, Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Tahsin  Şahin, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Erzurum Bölge Müdürü Recep Küçükece ve İletişim Fakültesi Radyo Sinema ve Televizyon bölümü akademisyenleri katıldı.

İletişim Fakültesi toplantı salonunda gerçekleşen buluşmada, sektör beklentileri, öğrenci yeterlilikleri, eğitim, öğretim faaliyetlerinin geliştirilmesi, staj olanakları konuşuldu. Sektörle işbirliğinin artırılması kararlaştırıldı.