Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesinde, yeni akademik yıl öncesi düzenlenen kurul toplantısında eğitim-öğretim süreçleri, hedefler ve akademik planlamalar değerlendirildi.
Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesinin 2025-2026 Akademik Kurul Toplantısı, fakültemiz Çok Amaçlı Salon’da tüm akademik personelin katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantıda eğitim-öğretim süreçlerinin yanı sıra fakültenin yeni döneme ilişkin hedefleri, akademik planlamalar ve öğretim faaliyetlerine dair görüş ve öneriler ele alındı.
Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Raci Taşcıoğlu, toplantının açılışında yaptığı konuşmada yeni döneme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Dekanımız Prof. Dr. Taşcıoğlu, “İletişim Fakültesi olarak eğitimde niteliği artırmak, öğrencilerimizin uygulama becerilerini geliştirmek ve akademik üretkenliği yükseltmek en öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Yeni dönemde de ekip ruhuyla çalışarak fakültemizi daha ileriye taşımak için gayret göstereceğiz. Tüm akademik ve idari personelimize özverili katkılarından dolayı teşekkür ediyor, yeni akademik yılın hepimiz için verimli ve başarılı geçmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Toplantı, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Zeynep Demircioğlu Biricik ve Doç. Dr. İrfan Hıdıroğlu’nun da dilek ve temennilerini paylaşmalarının ardından sona erdi.