İnsani Değerler Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi

GENÇLİĞİMİZ GELECEĞİMİZ

“Gençliğimiz Geleceğimiz” projesi Atatürk Üniversitesi İnsani Değerler Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi, Palandöken Gençlik Merkezi ve Nurettin Topçu Sosyal Bilimler Lisesinin ortaklaşa yapmış olduğu bir projedir. Proje kapsamında Nurettin Topçu Sosyal Bilimler Lisesi 9, 10 ve 11. Sınıf öğrencilerinden oluşan grubumuzla bir takım okumalar, sosyal ve kültürel faaliyetler gerçekleştirdik. Bununla birlikte okuduğumuz kitapların yazarıyla öğrencileri buluşturmak, hasbihal ortamı oluşturmak, bir takım geziler düzenlemek ile gençlerin ufkunu açmak, kendilerini keşfetmek, okuma, anlama, tahlil ve analiz etme, düşüncelerini dile getirme becerilerinin geliştirilmesini amaçladık.

İnsani değerler eğitimi uygulama ve araştırma merkezi olarak yaptıgımız BAB projeleri ve TÜBİTAK projeleri alt sayfalarımızda gösterilmektedir.