İnsani Değerler Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi

MAKALE MÜZAKERELERİ

Makale müzakeresin de arkadaşlar ve hocamızla birlikte ilk başta öğrencilerin kendilerini eksik hissettiği konuları belirleyip bir liste oluştururuz sonra bu listeyi hocamıza götürüp konuşuruz sonra o hafta için konuyu belirleriz ve konuyu ilgili arkadaşlarla makaleleri araştırıp o makaleyi hocamıza atarız ve hocayla birlikte o konuyla ilgili en az 2 makaleyi belirleriz . Daha sonra bu makaleleri gruptaki arkadaşlara atarız. Makaleleri okuyup hazır bir şekilde belirlediğimiz gün Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesin de toplanır, o makale hakkında müzakere ederiz.

İnsani değerler eğitimi uygulama ve araştırma merkezi olarak yaptıgımız BAB projeleri ve TÜBİTAK projeleri alt sayfalarımızda gösterilmektedir.