Tarla Bitkileri Bölümü

Tarla Bitkileri Bölümü Kariyer Planlama ve Akademik Danışmanlık Toplantısı

Tarla Bitkileri Bölümü Kariyer Planlama ve Akademik Danışmanlık Toplantısı, 03.05.2024 tarihinde Tarla Bitkileri Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Metin TOSUN’un başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Bölümümüz öğretim elemanları, davetli konuşmacılar ve öğrencilerimiz katıldı. Öğrencilerimize mezun olduklarında iş imkanlarının neler olabileceği ve hedefledikleri amaçlara ulaşmak için neler yapmaları gerekeceği konularında bilgiler verildi. Tarla Bitkileri Bölümü eski mezunlarından TKDK Destek Hizmetleri Birim Amiri Sayın Dr. İbrahim Hakan Karabulut, Aziziye İlçe Tarım Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Sayın Zülküf ARFAT, TMO Ziraat Mühendisi Sayın Haktan ERİM ve Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü Öğretim Elemanı Sayın Arş. Gör. Gaye AKÇELİK kariyer yolculukları hakkında konuşmalar yaptılar ve ardından öğrencilerin soruları cevaplandırıldı. Ayrıca akademik danışmanlıklarla ilgili bilgilendirmeler yapıldı.