Edebiyat Fakültesi

Edebiyat Fakültesi Oryantayson (Uyum-Tanıtım) Programlarıyla Yeni Öğrencilerine Hoşgeldin Dedi

Atatürk Üniversitesi düzenlediği 2023 oryantasyon (uyum-tanıtım) programlarıyla, yeni kayıt yaptıran öğrencilere kampüste yaşam, eğitim, ulaşım, beslenme, barınma, sağlık, spor vb. konularda detaylı bilgilendirme sağlıyor. Bu amaçla Kültür Merkezi, 15 Temmuz Milli İrade Salonu ve Mavi Salonda çeşitli toplantılar ve seminerler düzenlendi.  Önemli organizasyonlara ev sahipliği yapan Garaj Okuma Salonunda ise Edebiyat Fakültesi ve bünyesinde bulunan bölümlerin tanıtımı için stantlar kuruldu. Dekan Hocamız Prof. Dr. Dilaver DÜZGÜN, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Süleyman EFENDİOĞLU ve Doç. Dr. Firdes TEMİZGÜNEY’in yanı sıra öğretim elemanları, öğrenciler ve kulüpler fakültemizin tanıtım stantlarında yerlerini aldılar.