Edebiyat Fakültesi

Fakültemizde Teşekkür Belgesi Takdim Töreni

Edebiyat Fakültesi bünyesinde çeşitli alanlarda üstün gayret ve başarı gösteren akademisyenler ile idari personele teşekkür belgesi verildi. Fakülte Kurulu toplantı salonunda düzenlenen törende akademik performans değerlendirmesinde ilk sırada bulunanlar ile proje, patent/faydalı model üretimi, müfredat güncelleme çalışmaları, çeviri ofisi, deprem bölgesine yapılan destek ziyaretleri gibi etkinliklere katılanlar yer aldı. Törende ayrıca emekliye ayrıldıktan sonra fakültemiz kütüphanesine kitap bağışında bulunan Prof. Dr. Sakıp Selçuk Günay ve Öğr. Gör. Erhan Geçikli’ye de teşekkür belgesi verildi.

Törende bir konuşma yapan Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilaver Düzgün, Atatürk Üniversitesinin Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi ile Araştırma Üniversitesi misyonu doğrultusunda fakültemizde ciddi adımlar atıldığını, tüm akademisyenlerin ve idari personelin destekleriyle indeksli yayın, proje, bilimsel dergi, akreditasyon, patent, müfredat güncelleme, çevre düzenleme vb. alanlarda büyük mesafe alındığını, bu çizgide aynı kararlılıkla devam edileceğini belirtti.