ATAUNİ
Gıda Mühendisliği Bölümü
Hakkımızda
Tarihçe
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Yönetim
Bölüm Komisyonları
Anabilim Dalları
Stratejik Plan
Bölüm Başkanlarımız
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Anketler
Eğitim Amaçları
Eğitim Öğretim
Lisans
Ders Listesi (Müfredat)
Laboratuvar Güvenlik Kuralları
Lisansüstü
Araştırma
Laboratuvarlar
Araştırma Grupları
Yayınlar
Projeler
Topluma Katkı
Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Sosyal Sorumluluk Projeleri
Öğrenci Kulüpleri
Aday Öğrenciler
Bölüm Tanıtımı
Öğrenci Deneyimi
Analizler
İletişim
Eski Site
Gıda Mühendisliği Bölümü
Hakkımızda
Tarihçe
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Yönetim
Bölüm Komisyonları
Anabilim Dalları
Stratejik Plan
Bölüm Başkanlarımız
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Anketler
Eğitim Amaçları
Eğitim Öğretim
Lisans
Ders Listesi (Müfredat)
Laboratuvar Güvenlik Kuralları
Lisansüstü
Araştırma
Laboratuvarlar
Araştırma Grupları
Yayınlar
Projeler
Topluma Katkı
Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Sosyal Sorumluluk Projeleri
Öğrenci Kulüpleri
Aday Öğrenciler
Bölüm Tanıtımı
Öğrenci Deneyimi
Analizler
İletişim
Eski Site
10 Ekim 2022
2022-2023 Güz Dönemi Ders Programı (Kesinleşmiş)
Gıda Mühendisliği Bölümü