ATAUNİ
Gıda Mühendisliği Bölümü
Hakkımızda
Tarihçe
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Yönetim
Bölüm Komisyonları
Anabilim Dalları
Stratejik Plan
Bölüm Başkanlarımız
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Eğitim Amaçları
Eğitim Öğretim
Lisans
Ders Listesi (Müfredat)
Bitirme Projeleri
Lisansüstü
Araştırma
Laboratuvarlar
Araştırma Grupları
Yayınlar
Projeler
Topluma Katkı
Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Sosyal Sorumluluk Projeleri
Öğrenci Kulüpleri
Aday Öğrenciler
Bölüm Tanıtımı
Öğrenci Deneyimi
ATA-Gıda Dergisi
İletişim
Eski Site
Gıda Mühendisliği Bölümü
Hakkımızda
Tarihçe
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Yönetim
Bölüm Komisyonları
Anabilim Dalları
Stratejik Plan
Bölüm Başkanlarımız
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Eğitim Amaçları
Eğitim Öğretim
Lisans
Ders Listesi (Müfredat)
Bitirme Projeleri
Lisansüstü
Araştırma
Laboratuvarlar
Araştırma Grupları
Yayınlar
Projeler
Topluma Katkı
Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Sosyal Sorumluluk Projeleri
Öğrenci Kulüpleri
Aday Öğrenciler
Bölüm Tanıtımı
Öğrenci Deneyimi
ATA-Gıda Dergisi
İletişim
Eski Site
Click Here
Previous slide
Next slide
Haberler / Duyurular/Etkinlikler/Toplantılar/Genel Bilgilendirme
Doğal yoğurt mayası denemek ister misiniz?
ATA-Gıda Dergisi yeni ismiyle (Food Science and Engineering Research) 3. Sayısı yayınlandı.
2022-2023 Bahar Yarıyılı Vize Sınav Takvimi
Cezayir Batna Üniversitesi’nden ziyaret
Katar Üniversitesi’nden (Qatar University) Ziyaret
“GIDA MÜHENDİSLİĞİ’NE HOŞ GELDİN” ORYANTASYON PROGRAMI
2022-2023 Güz Dönemi Ders Programı (Kesinleşmiş)
DOĞADAN SOFRAYA BİLİM PROJESİ’NDE GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
ATA-Gıda Dergisi DergiPark’ta
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNDE, AKADEMİK TEŞVİK VE ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
Dünya Süt Günü Çalıştayı
Uygulamalı Mühendislik Eğitimi Stajyer Sınavları
Bilimsel Teşvik Ödülleri
Gıda Mühendisliği Akreditasyon Toplantısı
BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV PROGRAMI
Mesleki Tanıtım Semineri
Staj Yol Haritası
ATA-Gıda Dergisi ilk sayısı 2022 Ocak 1(1) yayınlandı
2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ FİNAL/BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI
BÖLÜM ÖĞRETİM ÜYELERİMİZDEN PROF. DR. MEMNUNE ŞENGÜL 16 EKİM DÜNYA GIDA GÜNÜ PANELİ’NDE
Gıda Okuryazarlığı
Hızlı Bağlantılar
Ders Bilgi Paketi
Akademik Takvim
Kariyer Merkezi
Bölüm Tanıtımı
Lisans Ders Listesi
İkinci Üniversite
Spor
Kütüphane
Sanat