Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Adıyaman Üniversitesi Öğrencileri Hakkında Bilgilendirme Sayfası

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Genel Kurul kararı kapsamında olmak üzere Üniversitemizle eşleştirilerek 2022-2023 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılında Üniversitemizden eğitim alacak olan Adıyaman Üniversitesi öğrencilerinin eğitim-öğretim süreçleri ile ilgili bilgilendirmeler bu sayfa üzerinden yapılacaktır.

Ayrıntılı bilgi almak için tıklayınız.

İrtibat Masası iletişim numaraları;
Telefon 1 : 0 (442) 231 14 08
Telefon 2 : 0 (442) 231 21 97
Telefon 3 : 0 (442) 231 14 04
e-posta : adiyaman@atauni.edu.tr

Adıyaman Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndan Yüksekokulumuza özel öğrenci statüsünde gelen öğrencilerimiz; teorik derslerini Üniversitemiz Öğrenci Bilgi Sisteminde giriş yaparak Ders Bilgi Sistemi (DBS) üzerinden çevrimiçi olarak işleyeceklerdir.

Aşağıdaki çizelgeye isimleri çıkartılan Uygulama derslerini talep eden öğrenciler Yüksekokulumuz tarafından yürütülen uygulamalara yüzyüze katılarak işleyebileceklerdir. İmkânları doğrultusunda birimimiz tarafından yüzyüze yürütülecek olan uygulama derslerine katılamayacak özel öğrenciler ise kendi seçecekleri şehirlerde ki birimlerde uygulama derslerini yapabilirler. Uygulama derslerini kendi seçecekleri şehirlerde ki birimlerde yapacak öğrencilerin ilgili birimin bilgilerini ekledikleri dilekçe ile 10 Mart 2023 tarihine kadar Yüksekokulumuza e-posta yoluyla (shmyo@atauni.edu.tr) başvurmaları gerekmektedir. Başvurular doğrultusunda ilgili kurumlarla Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü olarak gerekli yazışmalar yapılacaktır.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Eşleştirilen Program