Su Ürünleri Fakültesi
HOŞ GELDİNİZ
Previous
Next

      

 

 

Satışa Sunulacak Ürün

 

 

Miktarı

16.01.2023 Tarihinden

İtibaren Uygulanacak Fiyat Listesi

(KDV Dahil)

Yeni sağılmış (İlk 48 saat), alabalık yumurtası

1 adet

13 Krş.

Gözlü safhada embriyo içeren alabalık yumurtası (*)

1 adet

20 Krş.

Gözlü safhada embriyo içeren alabalık yumurtası (**) ve (***)

1 adet

25 Krş.

1-2 aylık yavru (*) 0,2 gr – 2,6 cm

1 adet

25 Krş.

                                 0,25 gr – 2,8 cm

1 adet

30 Krş.

                                 0,3 gr – 3,0 cm

1 adet

35 Krş.

                                 0,35 cm – 3,2 cm

1 adet

40 Krş.

                                 0,4 gr – 3,3 cm

1 adet

45 Krş.

                                 0,45 gr – 3,5 cm

1 adet

50 Krş.

                                 0,5 gr – 3,6 cm

1 adet

55 Krş.

1-2 aylık yavru (**) ve ( ***)    0,2 gr – 2,6 cm

1 adet

35 Krş.

                                                       0,25 gr – 2,8 cm

1 adet

40 Krş.

                                                       0,3 gr – 3,0 cm

1 adet

45 Krş.

                                                       0,35 cm – 3,2 cm

1 adet

50 Krş.

                                                       0,4 gr – 3,3 cm

1 adet

60 Krş.

                                                       0,45 gr – 3,5 cm

1 adet

                      65 Krş.

                                                       0,5 gr – 3,6 cm

1 adet

70 Krş.

3 aylık yavru (*)

1 adet

                      1,5 TL

3 aylık yavru (**) ve (***)

1 adet

                      2,0 TL

4 aylık yavru (*)

1 adet

2,0 TL.

4 aylık yavru (**) ve (***)

1 adet

2,5 TL.

Yemeklik canlı (*)

1 kg

90 TL

Temizlenmiş (iç organları alınmış) yemeklik (*)

1 kg

110 TL

Yemeklik canlı (**) ve (***)

1 kg

115 TL

Temizlenmiş (iç organları alınmış) yemeklik (**) ve (***)

1 kg

130 TL

Fileto olarak hazırlanmış (*)

1 kg

175 TL

Fileto olarak hazırlanmış (**) ve (***)

1 kg

225 TL

Alabalık havyarı (*), (**), (***)

40 cc

150 TL

 

 

 

 

5/5

http://birimler.atauni.edu.tr/su-urunleri-fakultesi/wp-content/uploads/sites/72/2020/07/PEA.png

 

 

1. Ulusal ve uluslararası kurum ve kuruluşlarda Ar-Ge, tasarım, üretim, bakım ve test gibi birimlerinde görevler üstlenmesi ve liderlik yapabilmesi,
2. Araştırma kurumları ve üniversitelerde çalışma ve araştırma yapabilme yeterliliğine sahip olması,
3. Bireysel veya ortaklıklar içinde ticari girişimlerde bulunabilmesi.