Pasinler Meslek Yüksekokulu

2020 YILI AKADEMİK TEŞVİK VE ÖDÜL TÖRENİNDE PASİNLER MYO ÇİFTE ÖDÜL ALDI

2020 Yılı Akademik Teşvik Ödülleri bugüne kadar yapılan ödül ve teşvik törenlerinden farklı olarak 7 boyutta uygulandı. 2020 yılı Akademik Teşvik ve Ödül Töreni, Yeni Nesil Üniversite çalışmaları kapsamında Eğitim, Araştırma ve Topluma Katkı misyon alanlarını harmanlayan eğitim, araştırma, topluma katkı, araştırma temelli eğitim, eğitim temelli toplumsal katkı, araştırma temelli toplumsal katkı ve çarpan katkı alanlarında sahiplerini buldu.

Pasinler Meslek Yüksekokulu 2020 yılı Akademik Teşvik ve Ödül Töreni kapsamında 2 ödül birden aldı. Bu kapsamda Pasinler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İsmail YILDIZ’da MYO’daki puan sıralamasına göre ilk üçte yer alan Dr. Öğr. Üyesi Arif Emre SAĞSÖZ, Öğr. Gör. Murat KARADAŞ ve Öğr. Gör. Murat KURNUÇ’a plaket takdim etti.