Pasinler Meslek Yüksekokulu

Başlangıç tarihiBitiş tarihi
Bütünlemeden sonra( Resmi kurum)20.06.202205.08.2022
Bütünlemeden sonra (Özel Kurum)20.06.202230.07.2022

İzlenecek Yol: ÖBS sisteminde başvuru işlemleri, kayıt başvuruları,staj başvurusu butonuna tıklanarak açılan sayfada Program kısmına okuduğunuz Programı staj dersi kısmına staj girilerek açılacak kutucukların bilgileri girilip sayfanın altındaki ön başvuru yap kutucuğuna tıklanarak ön başvurunuzu yapabilirsiniz.Daha sonra sağ altta bulunan üç kutucuktan Yeşil staj raporu,Turuncu staj başvurusunu tamamla,Kırmızı stajı iptal et görevleri olan kutucuklardan turunuc olanına tıklayarak staj açılan sayfadaki iş yerine ait bilgiler girilerek staj başvurunuzu tamamlamış olacaksınız.Yeşil kutucuğada tıklayarak çıktısını alıp işyerine imzalatıp yüksekokulumuz staj komisyonuna imzalatılarak öğrenci işlerine teslim edeceksiniz.

Önemli Not: Staj başvurularınızı yukarıda verilen tarihlerden 20 gün önce yapmanız gerekmektedir.

Örnek:Bütünleme öncesi 13.06.2022 Başlangıç tarihli başvuru yapacak öğrencilerimiz başvurularını 25.05.2022 tarihinde yapmaları gerekmektedir.