Pasinler Meslek Yüksekokulu

Pasinler Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi!

Pasinler Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Mezuniyet Töreni, Pasinler MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İsmail YILDIZ katılımı, yüksekokul akademik ve idari personelleri, mezun olan öğrenciler ve ailelerin katılımıyla Pasinler Meslek Yüksekokulu Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirildi.

Tören; saygı duruşu ve istiklal marşının okunması, açılış konuşmaları, dereceye giren öğrencilere plaketlerin ve hediyelerin verilmesi, mezun öğrencilere diploma takdimi, yüksekokul bahçesinde kep atma töreni, toplu fotoğraf çekimi ve sonrasında kampüsteki müzik eğlencesinden sonra sona erdi.

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılında okulumuzdaki Ön lisans Eğitimini üstün gayret ve başarı ile tamamlayarak mezun olmaya hak kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik eder; yeni yaşamlarında başarılar dileriz.