Pasinler Meslek Yüksekokulu

Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Öğrencilerimiz İş Kulübü Eğitimlerini Tamamladı!

28-29-30 Kasım 2022 tarihlerinde Atatürk Üniversitesi Kariyer Planlama ve Uygulama Merkezi ve İşkur işbirliği ile düzenlenen kişisel farkındalık, özgeçmiş hazırlama teknikleri, videolu özgeçmiş, iş görüşmesine davet edilme yöntemleri, mülakata giderken kılık kıyafet tercihi, bireysel mülakat teknikleri, online mülakat teknikleri ve online mülakat konularında “İş Kulübü Eğitimi” etkinliğine Pasinler Meslek Yüksekokulumuz Bilgisayar Teknolojileri Bölümünden 15 öğrencimiz katılmıştır.

3 gün boyunca devam eden eğitimleri başarı ile tamamlayan öğrencilerimize belgeleri takdim edilmiş ve eğitimler tamamlanmıştır. Belge alan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.