Pasinler Meslek Yüksekokulu

Rektör Hacımüftüoğlu Pasinler MYO’yu Ziyaret Etti!

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, kurumsal iş birliğini güçlendirmek, ortak aklı desteklemek ve üniversite içi etkileşimi artırmak amacıyla Pasinler Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Ziyarete Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Yılmaz ile Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinatörü Prof. Dr. Erol Akpınar da eşlik etti.


📍 Yerinde Tespit, Doğrudan İletişim

Ziyaret kapsamında Pasinler MYO’da görev yapan akademik ve idari personelle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, okulun eğitim-öğretim faaliyetleri, fiziki imkanları ve ihtiyaçları üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Prof. Dr. Hacımüftüoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Pasinler MYO, üniversitemizin ilçelerdeki güçlü temsilcilerinden biri. Bölgesel kalkınmada üstlendiği rol çok kıymetli. Yönetim olarak bizler, birimlerimizin sorunlarını doğrudan dinlemeye ve çözüm odaklı bir anlayışla destek olmaya devam ediyoruz. Bu tür ziyaretler, kurumsal aidiyetin ve birlikte üretme kültürünün gelişmesi açısından oldukça değerli.”


👥 Görüş ve Öneriler Dinlendi

Ziyaret sırasında personellerle birebir görüşmeler gerçekleştiren Rektör Hacımüftüoğlu, eğitim kalitesinin artırılması, uygulamalı eğitimin güçlendirilmesi ve öğrenci memnuniyetinin yükseltilmesine yönelik yapılan önerileri not aldı.


🔄 Müdürlük Devir Teslimi Gerçekleştirildi

Ziyaret kapsamında Pasinler MYO Müdürlüğünde devir teslim töreni yapıldı.
Dr. Öğr. Üyesi Zinnur Çelik görevini, Doç. Dr. Melih Okcu‘ya devretti.

Rektör Hacımüftüoğlu, görevi devreden Zinnur Çelik’e teşekkür ederken, yeni Müdür Melih Okcu’ya başarılar diledi.


🤝 Belediye Ziyareti ile Tamamlandı

Ziyaretinden önce Rektör Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu ve beraberindeki heyet, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Görüşmede üniversite-yerel yönetim iş birlikleri, öğrenci odaklı projeler ve ilçeye katkı sağlayacak çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.