Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü

9. Türkiye İnovasyon Haftası

T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ve Meclisimiz organizasyonu ile inovasyon kültürünün gelişimine ve ihracatımızın değerinin artırılmasına katkı sağlamak amacıyla 12-13 Aralık 2022 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde 9. Türkiye İnovasyon Haftası gerçekleşecektir. 2012 yılından bu yana Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın teşrifleriyle gerçekleştirdiğimiz etkinlik kapsamında bugüne kadar 1.000’e yakın yerli ve yabancı konuşmacı ağırlanmış, 1 .300 adet kurum standına yer verilmiş ve 500.000’den fazla katılımcı ile her yıl binlerce öğrenci bir araya getirilmiştir.

Bu seneki Türkiye İnovasyon Haftası da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın teşrifleri, inovasyon ekosistemin bütün paydaşlarını kapsayacak şekilde inovasyona yön veren konuşmacılar, teknoloji liderleri, girişimciler, yatırımcılar, global markalar, akademisyenler ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleştirilecektir. Etkinliğe dair detaylı program ve katılımcılara ilişkin bilgilerin yer aldığı web sitesine https://www.turkiyeinovasyonhaftasi.com/ adresi üzerinden ulaşılabilmektedir. Ayrıca, Türkiye’nin en büyük inovasyon etkinliğinde öğrencilerimizin ihracat dünyası ve inovasyon ekosistemi ile tanışmaları amacıyla, etkinlik mekanına ulaşım için ekte yer alan güzergahlarda ücretsiz ulaşım hizmeti sağlanacaktır.