Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü

Etkili İletişim Semineri

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, Eğitim ve Öğretime Katkı sağlayarak toplumun çeşitli kademelerinde nitelikli insan gücü yetiştirmek ve hizmet içi eğitimler ile mevcut çalışanların niteliklerinin arttırılmasını amaçlamaktadır.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından organize edilen Haber Spikeri Cem ÖĞRETİR ile Etkili İletişim Semineri, 12 Eylül 2023 Salı günü saat 21 :30-23:00 arasında tüm katılımcılara ücretsiz olarak İnternet üzerinden canlı olarak gerçekleştirilecektir. Katılım sağlayan ve yoklama formunu eksiksiz dolduran katılımcılara e-devlet üzerinden sorgulanan bir katılım belgesi verilecektir.

Son başvuru tarihi: 25 Ağustos 2023

Ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.