Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü

2. Bilim Şenliği Etkinliği

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı desteğiyle 26-27 Ekim 2023 tarihleri arasında ”2. Bilim Şenliği Etkinliği” yapılması planlanmıştır.

2. Bilim Şenliği, çeşitli aktiviteler yoluyla güncel konular üzerinde bilimsel farkındalık oluşturmayı, misafirlerimizin bilimsel bilgiye ve bilim insanına yönelik bakış açılarının olumlu yönde gelişmesini ve katılımcılara bilimsel düşünme becerilerini kazandırmayı hedeflemektedir. Bu kapsamda Bilim Şenliğine katılım sağlayacak firmaların ve kurumların kendilerine tahsis edilecek sergi alanlarıyla akademisyenlerimizle etkileşimde bulunmaları, üniversite ve lise öğrencilerine teknolojilerini, proje ve faaliyetlerini tanıtma ortamının sağlaması amaçlanmaktadır.