Eczacılık Fakültesi

2016-2017 EĞİTİM DÖNEMİ ÖNLÜK GİYDİRME TÖRENİ

16 Aralık 2016 tarihinde, Atatürk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Geleneksel Beyaz Önlük Giydirme Töreni, Nenehatun Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.
20. yılını kutlayan Eczacılık Fakültesi, bölümü yeni kazanan öğrencilerine Beyaz Önlük Giydirme Töreni düzenledi.
Törene Vali Seyfettin Azizoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Çelik, Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanı Dr. Hakkı Gürsöz, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Mehmet Emin Beyaz, Erzurum Eczacı Odası Genel Sekreteri Ecz. Hakan Özcan, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Kadıoğlu, fakülte dekanları, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.