Eczacılık Fakültesi

Mesleki Beceri Ve İletişim Laboratuvarı (Simülasyon Eczanesi) Açılışı Yapıldı.

Fakültemizde öğrencilerimizin eğitimine katkı sağlayacak, ERVAK Başkanı Ecz. Erdal GÜZEL Uygulama Eczanesi ve Merhum Erzurum 13. Bölge Eczacı Odası Başkanı Ecz. Hasan Fehmi ALTINDAŞ Uygulama Eczanesi adlarında iki adet “Mesleki Beceri ve İletişim Laboratuvarı (Simülasyon Eczanesi)” yapıldı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fuat GÜNDOĞDU, TEB Başkanı Ecz. Erdoğan ÇOLAK, Erzurum 13. Bölge Eczacı Odası Genel Sekreteri Ecz. Haluk YAŞAR ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ERVAK Başkanı Ecz. Erdal GÜZEL, TEB Merkez Heyet Üyeleri, Ecza Odası Başkanları, Selçuk Ecza Deposu Müdürü Kamer İNCESU, Fakültemiz Akademik ve İdari Personelinin katılımıyla da açılışını gerçekleştirdik. Bu eczanelerin yapılışında maddi desteklerini esirgemeyen Türk Eczacılar Birliği Başkanı Ecz. Erdoğan ÇOLAK ve Merkez Heyet Üyelerine, 13. Bölge Eczacı Odası Başkanı Ecz. Hakan ÖZCAN ve Yönetim Kuruluna, ERVAK Başkanı Ecz. Erdal GÜZEL’e E teşekkür ediyoruz. Ayrıca, Fakültede göreve başladığımız günden bugüne kadar maddi ve manevi desteklerini bizlerden hiç bir zaman esirgemeyen Rektörümüz Prof.Dr. Ömer ÇOMAKLI başta olmak üzere Üniversitemiz Üst Yönetimine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Her zaman yanımızda olan destek veren Fakültemiz Akademik ve İdari Personeline teşekkür ediyoruz.