Bilgi ve Belge Yönetimi

Edebiyat Fakültesi ve Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Toplantısı Gerçekleştirildi

Edebiyat Fakültesi Dekanlığı tarafından her bölümle ayrı ayrı gerçekleştirilen toplantılar 14 Aralık 2021 tarihinde Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü ile gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilaver DÜZGÜN, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Savaş EĞİLMEZ, Doç. Dr. Yeliz BİBER VANGÖLÜ ve Fakülte Sekreteri Cemal Akbaş ile Bölümümüz öğretim elemanları katılmıştır.

Toplantıda açılış konuşmasını Sayın Dekanımız Prof. Dr. Dilaver DÜZGÜN gerçekleştirmiştir. Ardından Sayın Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Dündar ALİKILIÇ bölümümüzün faaliyetlerini anlattığı bir sunum gerçekleştirmiştir.

Toplantı sonunda bölümümüz öğretim elemanları tek tek görüşlerini ifade etmiştir.

9 Kasım 2021 tarihinde Bölümümüz tarafından düzenlenen XV. Arşivcilik Günü Sempozyumu için Dekanımız Prof. Dr. Dilaver DÜZGÜN, Bölümümüze teşekkür sertifikası vermiştir. Ayrıca Bölümümüz öğretim üyelerinden Sayın Dr. Öğr. Üyesi Nermin ÇAKMAK’a çalışmaları nedeniyle teşekkür sertifikası verilmiştir.