Bilgi ve Belge Yönetimi

Girişimcilik, Sosyal Girişimcilik ve İnovasyonla Değer Yaratmak eğitimi tamamlandı.

Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Bilgi Kulübü iş birliğiyle Dr. Öğr. Üyesi Nermin ÇAKMAK yürütücülüğünde gerçekleştirilen “Girişimcilik, Sosyal Girişimcilik ve İnovasyonla Değer Yaratmak” konulu Toplumsal Duyarlılık Projesi kapsamında sayın Cüneyt ÖRKMEZ tarafından 16-20 Mayıs 2022 tarihleri arasında 4 gün süren girişimcilik eğitimi verilmiştir. Eğitime Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümünden 25 lisans ve yüksek lisans öğrencisi katılmıştır. Öğrencilerden yoğun ilgi gören eğitimde girişimcilik, sosyal girişimcilik ve değer yaratan ürün geliştirme konularında teorik ve uygulamalı bir yaklaşımla faydalı bilgiler elde edilmiştir. Eğitim oldukça verimli geçmiştir.