Bilgi ve Belge Yönetimi

Akademik Dergi Geliştirme Süreçleri Üzerine Değerlendirmeler Etkinliği

Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Nermin ÇAKMAK, Bartın Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümünün daveti üzerine Bartın Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren akademik dergilerde yaşanan sorunlara çözümler üretmek ve dergilerin gelişimini sağlamak amacıyla 23 Eylül 2022 tarihinde saat 14.00’da düzenlenen etkinlikte “Akademik Dergi Geliştirme Süreçleri Üzerine Değerlendirmeler” konulu çevrim içi sunum gerçekleştirmiştir. Etkinliğe Bartın Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren akademik dergilerde Editör, Editör Yardımcısı, Alan Editörü, Yayın Kurulu Üyesi vb. görevler üstlenen akademisyenler katılmış ve  etkinlikte Bartın Üniversitesinin akademik dergilerinde yaşanan sorunlar ve çözüm yolları hakkında değerlendirmelerde bulunulmuştur.